wrapper

Известување

Замокот од цвеќе „Равале
Одбележувајќи го 9-ти Ноември, Денот на Општина Велес и најзначаен празник на градот традиционално се слават и пријателите кои со текот на годините прераснаа во вистински партнери на градот. При денешните обележувања беше промовиран и
Инвестициите на депонијата продолжуваат
Изминатиот период се изврши комплетно оградување на депонијата и поставување на систем за перење на возилата кои го транспортираат и одложуваат отпадот. Во 2015-та година заради воспоставување на системот за секундарна селекција на отпад од
Реконструиран паркот пред СОУ Гимназија „Кочо Рацин“
Изминатата недела заврши реконструкцијата на зелената паркова површина пред СОУ „Гимназија Кочо Рацин”. Екипи на ЈКП „Дервен” интензивно работеа на негово уредување. Учениците како и граѓаните сега имаат уште едно ново пријатно место каде ќе
Hide Main content block

ИЗВЕСТУВАЊЕ

28 Април 2017

    ОТВОРЕНА ПОСТАПКА БР. 05/2017 ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ДОГОВОР ЗА ЈАВНА ...

ЗА НАС

Согласно оснивачкиот акт и Статутот на претпријатието, главни активности се:

 • Водоснабдување,

 • Одведување на отпадни фекални води,

 • Изнесување и депонирање на смет,

 • Подигање и одржување на градско зеленило,

 • Одржување на пазари на мало во градот

КОНТАКТ

 • Улица: Вардарска бр.18
  Град/Општина: Велес
  Поштенски код/ZIP: 1400
  Земја: Македонија
  E-пошта:
  info@derven.mk
  телефон:
  Централа: 043 231-011
  Факс:
  Факс: 043 222-608
  Број на мобилен телефон:
  Директор: 043 233-434
  Информации:
  Дежурен телефон за пријава на дефекти 043 231-820